Καλάθης για... αρχηγός και Final 4!

Καλάθης για... αρχηγός και Final 4!

Ο Νικ Καλάθης δήλωσε πως είναι πανέτοιμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας, στάθηκε στο μεγάλο ατού της ομάδας, που είναι η αθλητικότητα και εξέφρασε την τεράστια επιθυμία του να βρεθεί σε Final Four της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλάθης στην ιστοσελίδα sentragoal:

[ads2]

«Είναι καλά τα πράγματα, όπως ήταν και πριν», αποκρίθηκε στην αρχή, σχετικά με την… ζωή χωρίς τον «3D», για να προσθέσει στη συνέχεια «Πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ όμως. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλοί φέτος. Σαφώς και ο Μήτσος είναι… Μήτσος, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να εστιάσουμε στην ομάδα».

Για το νέο τπυ ρόλο: «Είμαι έτοιμος για το νέο ρόλο μου στην ομάδα. Βρίσκομαι στην όγδοη σεζόν της επαγγελματικής καριέρας μου. Είμαι έτοιμος να ηγηθώ της ομάδας και ελπίζω να ηγηθώ φέτος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται και είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος γι αυτό που προσπαθεί να βγάλει στο παρκέ η ομάδα».

Τα νέα πρόσωπα του συνόλου είναι πολλά. Η φιλοσοφία, όμως, παραμένει ίδια με την παρουσία οτυ Αργύρη Πεδουλάκη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Άρα, τα νέα δεδομένα είναι αρκετά. Είμαστε πιο αθλητικοί πλέον και πιο δυναμικοί ως ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι θα είμαστε πιο προσεκτικοί φέτος, όπως και στην επίθεση, όπου θα έχουμε πολλές επιλογές. Σε γενικές γραμμές είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το μεγάλο του στόχο: «Ελπίζω να είμαστε στο Final Four. Αυτός είναι ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει εξ αρχής. Θέλουμε να βρεθούμε στο Final Four της Ευρωλίγκα και κατά τη γνώμη μου έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα για να πετύχει κάτι τέτοιο τον Μάιο. Εάν παίξουμε καλά ως ομάδα και ανταποκριθούμε σε αυτά που ζητά ο προπονητής θα είμαστε ομάδα για το επίπεδο αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News