Καλάθης: «Αφοσιωμένος στον Εξάστερο"

Ο “κλέφτης” και ο μπλοκέρ

 “Είχα την επιθυμία να επιστρέψω στο ΝΒΑ και να ξαναδουλέψω με τον προπονητή που είχα στο Μέμφις, τον Dave Joerger, ο οποίος πλέον κοουτσάρει τους Kings. Το ΝΒΑ αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ στον πλανήτη και παραμένει πάντα ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Ηταν τιμητική η πρόταση των Kings και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτήν”.

Ωστόσο ο Καλάθης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να σεβαστεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό:

[ads2]

“Πρέπει όμως την ίδια στιγμή να σεβαστώ το ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιστρέψω για να παίξω την ερχόμενη σεζόν. Μετά από όλα αυτά, είμαι 100% αφοσιωμένος στο να ηγηθώ της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης”.

Oι Kings του προσέφεραν πάνω απο 3.000.000 δολάρια για μονοετές συμβόλαιο και ταυτόχρονα του έδιναν σημαντικό αγωνιστικό ρόλο.

Πριν απο λίγο ο Καλάθης ευχαρίστησε γραπτώς τους Kings για το ενδιαφέρον και την πρόταση, ενημερώνοντάς τους παράληλλα πως στην παρούσα φάση η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να τον αποδεσμεύσει.

Με τον τρόπο αυτό έλαβε τέλος το σήριαλ πριν καλά καλά ξεκινήσει, με τον Παναθηναϊκό να κρατά σθεναρή στάση και να δείχνει εμπράκτως εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Καλάθη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News