Καλαϊτζής: «Συγγνώμη για αυτό που είδε ο κόσμος»

Καλαϊτζής: «Συγγνώμη για αυτό που είδε ο κόσμος»

Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την εικόνα της ομάδας ζήτησε ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο Γιώργος Καλαϊτζής

Αναλυτικά

Ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο είπε στην κάμερα της NOVA: «Είναι πολύ βαριά η ήττα. Δεν ξεπερνιέται εύκολα κάτι τέτοιο. Ο καθένας από την πλευρά του θα πρέπει να κάνει πράγματα για να καταφέρουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Το σημερινό πρόσωπο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας ως ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να πω ένα συγγνώμη για αυτό που είδε ο κόσμος γιατί αυτή η εικόνα είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει μέταλλο, σκληράδα, ψυχή. Αυτό ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό και αυτό θα μας κάνει να αλλάξουμε το πώς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.

Όλοι είμαστε ένα. Τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε μπσκετική ανάλυση. Η εικόνα είναι αυτή που πρέπει να αλλάξει γιατί ακόμα έχει αρκετά παιχνίδια η διοργάνωση.

Αυτό το 1-6 και αυτή η εικόνα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ξυπνήσει αυτή την εικόνα. Ήρθε η ώρα να υπάρξει αντίδραση χωρίς να κάνουμε ανάλυση. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση στον τρόπο που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια

Δεν καταφέραμε να χτυπήσουμε αυτό που μας έβαλε σαν δυσκολία η ΤΣΣΚΑ. Αυτό μας δημιούργησε δυσλειτουργία. Τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται και να ζητάς συγγνώμη. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αλλάξει το πρόσωπο και να είμαστε πιο σκληρή ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News