Καλαϊτζής: «Είμαστε μια κινητή βόμβα με δέκα κρούσματα!»

Καλαϊτζής: «Είμαστε μια κινητή βόμβα με δέκα κρούσματα!»

Ο Γιώργος Καλαϊτζής έμεινε σε ένα άδειο ΟΑΚΑ για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τα τελευταία νέα στον Παναθηναϊκό και τη διασπορά του ιού στο εσωτερικό της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ήταν κάτι αναμενόμενο. Κάθε μέρα βγάζαμε κρούσματα, όπως κι όλες οι ομάδες. Κάποιες ώρες πριν το παιχνίδι παρατηρήθηκαν άλλα τρία κρούσματα και δεν μπορούσαμε να αγωνιστούμε στο αποψινό παιχνίδι. Έχουμε επτά παίκτες και τρία μέλη του σταφ. Είμαστε μια κινητή βόμβα. Διανύουμε μια πολύ άσχημη περίοδο.»

«Πέρσι, συζητούσαμε μια αναβολή να μην πάμε στη Βιλερμπάν. Εκτέθηκε η Ευρωλίγκα. Τώρα, διανύουμε μια περίοδο κορονοϊού, που θα πρέπει να «παγώσουν» όλα και να περάσει το κύμα. Το να παίξει ο Παναθηναϊκός με οκτώ παίκτες απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, είναι κακό για το άθλημα. Είναι και αλλοίωση αποτελέσματος.»

«Η αντιμετώπιση είναι by the book χωρίς να παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγοντας. Θα χαρώ πολύ, αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Δεν πρέπει να γίνει αγώνας τις επόμενες 15-20 ημέρες.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News