Καλαϊτζάκης: «Σχολείο ο Παναθηναϊκός, δάσκαλος ο Φώτσης»

Καλαϊτζάκης: «Σχολείο ο Παναθηναϊκός, δάσκαλος ο Φώτσης»

O Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Εθνικής Ελλάδος U18 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβακίας και ένα από τα πρότζεκτ του Παναθηναϊκού Superfoods για το μέλλον.

Ο νεαρός άσος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sdna.gr και αναφέρθηκε στους “πράσινους” και την τύχη να προπονείται με την ανδρική ομάδα, σημειώνοντας πως αποτελεί ένα μεγάλο “σχολείο”. Παράλληλα μίλησε και για τον Αντώνη Φώτση, χαρακτηρίζοντας τον ως… δάσκαλο, καθώς του έδωσε πολλά μαθήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr:

Είσαι από τους πιο κομβικούς παίκτες στο τουρνουά. Οι εμφανίσεις σου είναι… σκηνές από τα προσεχώς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% και τον καλύτερο εαυτό μου. Πιστεύω ότι αν συνεχίσω να δουλεύω –και θα το κάνω γιατί μου αρέσει αυτό που κάνω- θεωρώ πως θα δούμε καλά πράγματα. Μόνο δουλειά και όπου μας βγάλει. Άλλωστε, θέλω να δείχνω σε κάθε παιχνίδι το 100%».

Πόσο σε έχουν βοηθήσει οι προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού;

«Οι προπονήσεις με την ανδρική ομάδα με έχουν βοηθήσει πολύ. Με βοηθούν στο να διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι, αλλά και οι παραστάσεις με την ανδρική ομάδα με βοηθούν σε άμυνα και επίθεση. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και πώς να «διαβάζω» τις φάσεις. Οι προπονητές, αλλά και οι συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό με έχουν βοηθήσει πολύ. Είναι ένα… σχολείο για μένα! Έχω μάθει πολλά και προσπαθώ να βγάζω στο γήπεδο αυτά που παίρνω στις προπονήσεις».

Το θέμα της ημέρας ήταν η μεταγραφή του Αντώνη Φώτση στον Ηλυσιακό. Έχοντας συνυπάρξει μαζί του, αυτά τα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, πόσο σε έχει βοηθήσει;

«Ο χαρακτήρας του Αντώνη Φώτση φαίνεται. Βοηθούσε πολύ όσο ήμασταν συμπαίκτες. Μέσα στις προπονήσεις ήταν πολύ ταπεινός! Τον παρακολουθούσα συνεχώς και είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε ήταν προσηλωμένος στον στόχο του. Μου έδωσε πολλά μαθήματα για το πώς να φέρομαι εντός και εκτός παρκέ και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ζωή του».

Πάμε ταμείο με το Καμπάλα – Παναθηναϊκός και πολλά άλλα Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News