Καλαϊτζάκης: «Όταν επιστρέψω να μην λένε 'α, μπήκε ο μικρός'»

Ανατροπή με Καλαϊτζάκη: Χαλάει η συμφωνία λόγω οικονομικών προβλημάτων

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε για τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό στη λιθουανική Νεβέζις και εξήγησε ότι έχει έναν και μόνο στόχο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

-Είχες προτάσεις από ελληνικές ομάδες;

«Ναι είχα αλλά επέλεξα το εξωτερικό»

Τι είναι αυτό που περιμένεις από τον εαυτό τη νέα σεζόν στη Νεβέζις;

«Πάνω απ’ όλα να έχω την υγεία μου και όχι κάποιον τραυματισμό. Από εκεί και πέρα να βελτιώνομαι κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στο παρκέ. Να δουλεύω στις αδυναμίες μου και παράλληλα να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος.»

-Με τον coach Πεδουλάκη μίλησες καθόλου πριν πάρεις τον δρόμο για τη Λιθουανία;

«Είχαμε μιλήσει πέρυσι. Και μου είχε πει ότι θα ήταν καλό για μένα να πάω και να παίξω κάπου ώστε να έχω χρόνο συμμετοχής. Ότι θα ήταν καλό για την καριέρα μου».

«Ναι, κάπως έτσι. Το ελπίζω. Όμως όπως είπα θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά και μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος παίκτης και άνθρωπος».

-Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου ύστερα από έναν χρόνο που θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός και θα επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω πολύ πιο βελτιωμένος και έτοιμος να μπω και να βοηθήσω την ομάδα! Άλλωστε είμαι και Παναθηναϊκός από μικρός! Οπότε το θέλω ακόμα περισσότερο. Να είμαι έτοιμος! Να μπαίνω στο παρκέ και να μην λένε ‘α μπήκε ο μικρός’ αλλά να είμαι ένας έτοιμος και κανονικό μέλος της ομάδας».

-Βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει φέτος στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός, ζηλεύεις λίγο που δεν θα είσαι μέλος της;

«Ε, ναι. Πράγματι ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετά καλές προσθήκες, με πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Βέβαια εξαρτώνται πολλά από διάφορους παράγοντες, αλλά η ομάδα θα είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι. Πιστεύω και εύχομαι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News