Καλαϊτζάκης: «Μου ταιριάζει περισσότερο το NBA»

Καλαϊτζάκης: «Μου ταιριάζει περισσότερο το NBA»

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επεσήμανε στην εκπομπή Pick n Roll πως το NBA του πάει περισσότερο από ότι το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-το πώς νιώθει στους Μπακς: «Όλα είναι πολύ ωραία εδώ πέρα. Νιώθω φανταστικά. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Νιώθω πως ακόμη ονειρεύομαι. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Στόχος είναι να δουλεύω καθημερινά, έχω έρθει στους πρωταθλητές και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μείνω για πολλά χρόνια».

-την τάπα στον Χάρντεν στο φιλικό με τους Νετς πριν 12 μέρες: «Όλους αυτούς τους παίκτες τους ξέρω, τους έχω παρακολουθήσει τόσες φορές. Μου είχε πει ο προπονητής να μαρκάρω τον Χάρντεν. Στόχος ήταν να τον περιορίσω και πιστεύω πως έκανα καλή δουλειά. Έκανα καλό παιχνίδι γενικά, μετά τραυματίστηκα αλλά τώρα είμαι καλά και συνεχίζουμε».

-το αν οι Μπακς μπορούν να πάρουν πάλι το πρωτάθλημα: «Όλοι το έχουν στο μυαλό τους. Ό,τι γίνεται είναι σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Όλοι θέλουν να το ξανακάνουν και γιατί όχι; Έχουν μια πολύ καλή ομάδα, υπάρχει πολλή όρεξη στην προπόνηση και πιστεύω πως μπορούν να το ξανακάνουν οι Μπακς».

-την επιλογή του στο 60 του ντραφτ: «Δεν περίμενα, δεν το ήξερα ότι θα επιλεγώ. Με είχε πάρει ο ύπνος, με ξύπνησε ο πατέρας μου και μου είπε ότι με επέλεξαν και πήγα για προπόνηση».

-το τι του ζητά ο Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Όποτε μπαίνω να έχω ενέργεια, να πιέζω στην άμυνα, ό,τι σουτ ελεύθερο έχω να το παίρνω και να κάνω τα απλά plays».

-το αν του ταιριάζει περισσότερο το μπάσκετ του ΝΒΑ: «Στην Ελλάδα σίγουρα υπάρχει η ετικέτα της θέσης. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου σαν άσο, αλλά αν ο προπονητής μου θέλει αν με βάλει στο ‘4’ και στο ‘5’, εγώ θα το κάνω. Ό,τι χρειαστεί για να μείνω στο παρκέ. Εδώ δεν υπάρχουν θέσεις. Ό,τι σου ζητηθεί, αυτό κάνεις. Πιστεύω πως μου ταιριάζει περισσότερο το μπάσκετ στο ΝΒΑ από την Ευρώπη».

-το αν του κάνουν καψώνια ως νέου: «Δεν κουβαλάω τσάντες, αλλά δίνουμε νερό σε όποιον θέλει στο βίντεο, ό,τι μας ζητάνε οι βετεράνοι το κάνουμε, στο αεροπλάνο κουβαλάμε κάτι κάρτες και φαγητά για όποιους θέλουν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News