Καλά πήγε αυτό! Τα γαυροsite πριν και μετά την φάπα στο ΣΕΦ! (pics)

Καλά πήγε αυτό! Τα γαυροsite πριν και μετά την φάπα στο ΣΕΦ! (pics)

 

Τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ έκαναν λόγο για σίγουρη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ωστόσο, λογάριασαν χωρίς τις «ορέξεις» της Ριντ, της Φιτζέραλντ και των υπόλοιπων κοριτσιών της Ελένης Καπογιάννη.

Μπορεί να είχαν το αβαντάζ 2-0 οι παίκτριες του Ολυμπιακού, όμως, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού έδειξαν μαχητική ψυχή και ψυχή… Πρωταθλητή με αποτέλεσμα να «σπάσουν» την έδρα του αντιπάλου και να αλλάξουν το μομέντουμ.




Αν και θα πρεπε να είχαν μάθει από πέρσι, τα site του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν με περίσσια αισιοδοξία το ντέρμπι της Πέμπτης. «Το γλέντι στο ΣΕΦ συνεχίζεται σήμερα με τον πελάτη!» και «Για το 3-0 επί του ΠΑΟ και… στέψη στη Λεωφόρο» διάβαζε κανείς το πρωί με το έργο να αλλάζει το βράδυ: «Άργησε να μπει στο ματς, πάμε για break στη Λεωφόρο» και «Μπορεί να το γυρίσει στη Λεωφόρο».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News