Κάκος: «Ήταν πέναλτι στον Μπαράλες»

Κάκος: «Λάθη από τον Σιδηρόπουλο - Θα μπορούσε να υπάρξει αποβολή από το 14ο λεπτό!»

Ο Τάσος Κάκος έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων διαιτητών την έβδομη αγωνιστική της Superleague τονίζοντας πως δεν έγινε το μέγα λάθος, εν αντιθέσει με τα όσα συνέβησαν στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Στην εκπομπή «Total Football» ο Τάσος Κάκος επεσήμανε: «Είχαμε την καλύτερη αγωνιστική, όσον αφορά τη διαιτησία με εξαίρεση τον ξένο στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Τα τέρματα των Αγκιμπού και Μουργκ δεν έπρεπε να μετρήσουν για φάουλ στο ξεκίνημα των φάσεων.»

«Στα υπόλοιπα ματς είχαμε 12 σημαντικές αποφάσεις, εκ των οποίων οι 11 ήταν σωστές. Στο ματς της Τρίπολης το γκολ του Χατζηγιοβάνη είναι οφσάιντ. Σωστά μέτρησε το γκολ του Παναθηναϊκού, καθώς ο Παλάσιος δεν είναι σε αντικανονική θέση. Ο Μπαράλες κινήθηκε έξυπνα, πήρε την μπάλα και ο διαιτητής δεν μπορούσε να μην καταλογίσει πέναλτι. Ήταν η φυσική συνέχεια.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News