Κάκος: «Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ – Δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ»

Κάκος: «Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ – Δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Κάκος δεν είδε… ακύρωση γκολ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ανάφερε ότι δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ.

«Ήταν μία κακή διαιτησία. Το παιχνίδι είχε μία σημαντική απόφαση και μία που δημιούργησε ο Φινλανδός» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, μίλησε για το μαρκάρισμα του Λύρατζη στον Καμπετσή, πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Μακέντα

«Σε μία κλασσική περίπτωση πλεονεκτήματος, βιάστηκε να σφυρίξει το φάουλ. Μπορεί στην εξέλιξη να υπάρχει γκολ, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη γιατί έχει σφυρίξει. Δεν υπάρχει ακύρωση γκολ.

Η σωστή χρήση του πλεονεκτήματος, ομορφαίνει το παιχνίδι. Εδώ μόνο αυτό δεν έγινε. Είναι ένα δείγμα της ποιότητας του διαιτητή αυτό. Άλλο το φινλανδικό ποδόσφαιρο, άλλο η φινλανδική διαιτησία. Η φινλανδική διαιτησία είναι ανύπαρκτη στην Ευρώπη!» είπε ο Κάκος.

Όσον αφορά τη φάση στο τέλος, με τον Κρμέντσικ και τον Βέλεθ στην περιοχή, είπε:

«Ο επιθετικός μετά το πάρσιμο που κάνει με το δεξί πόδι, δέχεται ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα και θα ανατραπεί. Η επαφή αυτή προκαλεί την πτώση. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Είναι παράβαση που δε δόθηκε. Μπορεί για το διαιτητή να είναι δύσκολη, αλλά για τον VAR όχι. O αμυντικός ανατρέπει τον επιθετικό και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News