Κακοκαιρία: Βίντεο από τη Λεωφόρο - Η κατάσταση του γηπέδου

Κακοκαιρία: Βίντεο από τη Λεωφόρο - Η κατάσταση του γηπέδου

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Λεωφόρος λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρά την κακοκαιρία που έχει ξεσπάσει σήμερα στην χώρα μας.

Πάρα τη συνεχόμενη βροχή από το πρωί το τερέν φαίνεται σε εκπληκτική κατάσταση αφού πρόσφατα έγιναν εργασίες με σκοπό να αντιμετωπίζονται τέτοιού είδους προβλήματα( σε ανθρώπινο βαθμό).

Βίντεο ανέβασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλάρας που δείχνει όσα σας είπαμε παραπάνω.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ήρθε στην κατάλληλη ομάδα!

Πέρσι ο προπονητής που θα αναλάμβανε να τρέξει την ομάδα έπρεπε να βρει κατάλληλα πρωτοπαλίκαρα και να δημιουργήσει κορμό που θα έδινε έμπνευση.

Επειδή το τριφύλλι δεν ήταν υψηλών προδιαγραφών ,μετά από την λαίλαπα Μπόλονι, χρειαζόταν να λειτουργήσουν άλλα στοιχεία που θα έφερναν στα αποδυτήρια αυτοπεποίθηση.

Αγωνιστικότητα, υψηλό φρόνημα, μαχητικότητα π.χ.

Ο Ιβάν μπορεί να ταλαιπωρήθηκε μήνες με ένα σκασμό ήττες αλλά τελικά βρήκε την άκρη, αναβαπτίζοντας ποδοσφαιριστές, βγάζοντας άλλους από τη ναφθαλίνη και κάνοντάς τους πρωταγωνιστές.

Η συγκεκριμένη ομάδα ήθελε προπονητή που θα μπορούσε να κάνει τους παίκτες να παίζουν για τον ίδιο και θα ήταν ικανός να δημιουργήσει κλίμα συσπείρωσης.

Τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιοβάνοβιτς!

Μπορεί εσχάτως τα πράγματα να μην πάνε καλά αλλά το κλαμπ δεν είναι στην άσχημη θέση που ήταν παρελθοντικά.

Έχει κάμποσους πολύ καλούς παίκτες γι αυτό θεωρούμε ότι ασχέτως ντεφορμαρίσματος ο Μαντσίνι έρχεται να ενσωματωθεί σε σωματείο που μπορεί άμεσα να βγάλει στο χορτάρι τα πλεονεκτήματά του κάνοντας τον λάτιν άσο είδωλο για την εξέδρα που έχει μάθει να αγαπάει λίγο περισσότερο τους Αργεντινούς μπαλαδόρους.

Ίσως γι αυτό το παιδί ήθελε να υπογράψει στο τριφύλλι αντί για τους λιμανίσιους, μιας και γνωρίζει πως στους πράσινους θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να αναδειχθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News