Κακή διαχείριση μπάτζετ και επιλογών

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

Ποιες προτεραιότητες είχε ο φετινός Παναθηναϊκός; Ο πρώτος να βγει στην Ευρώπη, ο δεύτερος να κάνει πρωταθλητισμό.

Δεν υπάρχει φίλος ή οπαδός των «πρασίνων» που να απαιτεί τίτλους: όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τις δυσκολίες που περνά η ομάδα.

Ο κόσμος έχει αρκετή ωριμότητα και καταλαβαίνει -το κακό είναι ότι ελάχιστα από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει η διοίκηση. Τα χρήματα που είχε ο σύλλογος φέτος στη διάθεσή του δεν ήταν πολλά, δεν ήταν όμως και ανύπαρκτα, όπως συνέβη το καλοκαίρι του 2018.

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε κάμποσους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και έδωσε τα κλειδιά στον Ρόκα, στον Ισπανό είπαν «κάνε ό,τι θες». Ο τελευταίος, παρ’ όλο που οι μεγαλύτερες απουσίες της ομάδας διακρινόταν στη θέση του αμυντικού χαφ, απέκτησε στόπερ και εξτρέμ.

Χρειάζονταν ο Παναθηναϊκός μπακ σαν τον Βέλεθ μετά την ιδανική χημεία που ανέπτυξαν πέρσι Σένκφελεντ-Πούγγουρας ή μήπως ήταν αναγκαίο να φραχτεί ο δρόμος στον Εμμανουηλίδη που πέρσι στον Πανιώνιο τα έδωσε όλα; Πολύ αμφιβάλλουμε!

Ο Παναθηναϊκός αγόρασε τον μπακ του Άρη που έχει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια ενώ διέθετε Θεοχάρη, Μαυρομάτη ανυπόμονους να πάρουν ευκαιρίες. Αφού είχαν αποφασίσει να ανανεώσουν τον Σένκεφελντ (ο οποίος σήμερα ζητά περισσότερα λεφτά) ποιος ο λόγος να έρθει στο Κορωπί ο Βέλεθ;

Αυτό που προσπαθούμε να πούμε είναι ότι με μια λογικότερη διαχείριση χρημάτων ο ΠΑΟ θα μπορούσε να προσθέσει στο κέντρο του π.χ κανονικούς αμυντικούς χαφ , συγκριτικά με διάφορους Σαβιέρ, Αϊτόρ τη χρησιμότητα των οποίων, για την ώρα δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News