Κάιπερς: «Μετά την ήττα με Παναθηναϊκό οι οπαδοί μας ζήτησαν να αλλάξουμε την κατάσταση»

Κάιπερς: «Μετά την ήττα με Παναθηναϊκό οι οπαδοί μας ζήτησαν να αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στο Βέλγιο για το πως βίωσε την εμπειρία του στον Ολυμπιακό και για το πως είχαν αντιμετωπίσει οι οπαδοί των Πειραιωτών την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην εκπομπή Sur le Gril ο Κάιπερς είπε μεταξύ άλλων για:

Τον Ολυμπιακό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Μετά από έναν χρόνο ήθελαν να με πουλήσουν στην ΑΕΚ αλλά εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό. Έναν χρόνο μετά ο Ολυμπιακός τήρησε την υπόσχεσή του απέναντί μου και με έκλεισε. Τήρησε τον λόγο του με μένα.

Στο διάστημα που ήμουν στην Αθήνα δεν έπαιζα τόσο καθώς υπήρχαν δύο διεθνείς στράικερ. Όμως έμαθα πολλά. Στα αποδυτήρια είχαμε μεγάλους σε ηλικία παίκτες αλλά είδα από πρώτο χέρι το πως ήταν ο επαγγελματισμός και το τόσο υψηλό επίπεδο. Είχα πει στον εαυτό μου πως είχαν τουλάχιστον 10 χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά μου. Ήμασταν μπροστά στο πρωτάθλημα με 15 πόντους. Τι ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Όταν όμως χάσαμε από τον Παναθηναϊκό οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση και μας μετέφεραν πως πρέπει να αντιδράσουμε και να το αλλάξουμε αυτό. Να αλλάξουμε την κατάσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News