Καινούργιου: «Μικρή ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδάκια. Είμαι 37 και δεν έχω τίποτα» (vid)

Καινούργιου: «Μικρή ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδάκια. Είμαι 37 και δεν έχω τίποτα» (vid)

Ένα πλατό «υπερπαραγωγή» με μπαλόνια και ροζ διακόσμηση περίμενε σήμερα την Κατερίνα Καινούργιου, προκειμένου οι συνεργάτες της να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που της έστειλαν, αλλά και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος εισέβαλε στο πλατό με μία εντυπωσιακή τούρτα. Επιπλέον μία πελώρια ανθοδέσμη διά χειρός Νίκου Κοκλώνη ενθουσίασε την παρουσιάστρια η οποία αναρωτήθηκε με χιούμορ «αν βρω ποτέ σχέση, ποιος θα μπορεί να ξεπεράσει τον Νίκο;».




Κλείνοντας τα 37 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και μία προσωπική εξομολόγηση στέλνοντας ένα ιδιαίτερο και δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.




«Όταν ήμουν πιο μικρή φανταζόμουν ότι όταν θα κόντευα τα 40 θα έχω την οικογένειά μου, θα έχω τα παιδάκια μου. Στα 37 μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά παρ΄ όλα αυτά έχω την υγεία μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μία δουλειά που πηγαίνει πολύ καλά. Και όλα για κάποιο λόγο γίνονται».




enimerotiko.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News