Καϊμακόγλου: «Πίστευα ότι θα αποσυρθώ στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό έφυγα»

Καϊμακόγλου: «Πίστευα ότι θα αποσυρθώ στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό έφυγα»

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε στην CosmoteTV για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, την φυγή του τελευταίου από τον Παναθηναϊκό που τάραξε τα νερά, αλλά και τη δική του απρόσμενη αποχώρηση από τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την Ούνικς: ”Είχα καιρό να μιλήσω σε Μέσα, το αποφεύγω πλέον, καλύτερα να μιλάνε τα νέα παιδιά. Όσο για την Ούνικς, είναι μεγάλη επιτυχία, ελπίζω να πάμε και παρακάτω. Χτίζεται χρόνια όλο αυτό. Δεν είναι θέλημα Θεού, η ομάδα έχει παλέψει πάρα πολύ για ένα καλό ρόστερ. Πάντα θέλει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα. Είχαν όρεξη, αλλά δεν υπήρχε η γνώση, τώρα έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν οι άνθρωποι της ομάδας, μαθαίνουν. Είναι τεράστιο πράγμα που έχουν κρατήσει Έλληνα προπονητή για 4 χρόνια, γιατί στην Ρωσία δεν υπάρχει υπομονή, θέλουν αμέσως επιτυχίες. Τα εύσημα πάνε σε προπονητές και παίκτες, αλλά και στην διοίκηση, γιατί αυτή είναι το μυστικό. 

Η Ούνικς έχει αρχίσει να γίνεται ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για να δουλέψεις, το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Το μόνο αρνητικό είναι τα μεγάλα ταξίδια, αλλά φέτος έχει κάνει καλή δουλειά με πτήσεις τσάρτερ. Είναι ωραίο περιβάλλον να δουλεύει κανείς εδώ”

Για την σεζόν του: ”Δεν έχω ενεργό ρόλο πλέον, κλήθηκα να βοηθήσω στην αρχή της χρονιάς, λόγω απουσιών από τον ιό. Είμαι σαν τον Χάσλεμ της Ευρώπης! Μπορούσα να διαβάσω πολλά πράγματα, μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα στο παρκέ, όταν ήμουν πιο νέος. Ο Σούλης Μαρκόπουλος με έβαλε στο ”3”, δούλεψε πολύ καλά. Από εκεί με είδε και ο Ομπράντοβιτς και θεώρησε ότι μπορώ να βοηθήσω στον Παναθηναϊκό.»

Για το πώς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό: ”Το 2011/12, ήρθαμε να παίξουμε με την Ούνικς. Λέγαμε μεταξύ μας αν θα παίζαμε ποτέ εδώ. Εγώ είπα ποτέ! Πίστευα ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, αλλά εκείνο το καλοκαίρι έγιναν πολλά. Ο κόουτς είχε πει ότι με ήθελε οπωσδήποτε για τη νέα σεζόν. Έφυγε όμως και μετά όλοι ταρακουνηθήκαμε, δεν ξέραμε πώς θα είναι η επόμενη ημέρα. Για όλες τις ομάδες υπάρχει μεταβατική περίοδος και εκείνη ήταν για τον Παναθηναϊκό”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News