«Κάηκε» αλλά όχι από δική του ευθύνη

«Κάηκε» αλλά όχι από δική του ευθύνη

Αναμενόμενο να ακούγονται γκρίνιες για τον Καρλίτος, πέρσι ο Τσάβι Ρόκα τον έφερε στο Κορωπί για να κάνει τη διαφορά, υποτίθεται ότι θα ήταν κίνηση αναβάπτισης συγκριτικά με τον Κίκο Μακέντα, όμως για 3η σερί σεζόν ο Ιταλός πάει να βγει πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού κι ας έχασε ένα σωρό παιχνίδια στη regular season.

O ερχομός του Ίβηρα διαφημίστηκε, είχε πίσω του σούπερ σεζόν στην Πολωνία, προέρχεται από εξαιρετική σχολή ποδοσφαίρου, ήρθε με αγορά κι όχι με δανεισμό κι όμως δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις περασμένες σεζόν όπου τα νούμερά του ήταν “γεμάτα”.

Τα στατιστικά του φανέρωναν γεωμετρική πρόοδο αναφορικά με την εκτέλεση, μα ειδικά οι φορ (που συγκεντρώνουν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα), πρέπει να δείχνουν συνέχεια, ειδικά σε μια ομάδα σαν το τριφύλλι όπου τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα κι οι …κρεμάλες αφθονούν.

Ο Καρλίτος έπρεπε στα μέρη μας να πιστοποιήσει ότι είχε δεξιότητα να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό, το ποσοστό ευστοχίας του θα αποτελούσε βαρόμετρο στην προσπάθεια του να προσφέρει στο μάξιμουμ.

Η παρουσία καλών φορ και δημιουργών μπέρδεψε τον Ντάνι Πογιάτος που δουλεύοντας πρώτη φορά σε επαγγελματικό σωματείο πνίγηκε από το άγχος και την άγνοιά με αποτέλεσμα να …κάψει ένα σωρό παίκτες και μια ολόκληρη σεζόν πριν αυτή ξεκινήσει καν.

Ο Ισπανός στράικερ υποτίθεται θα ήταν το μεγάλο σου όπλο για φέτος όμως χωρίς δική του ευθύνη το παλικάρι αποδείχθηκε… τζούφιο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News