«Καίγεται» λόγω χρημάτων και... χρονοδιαγράμματος του Μπατάλια

«Καίγεται» λόγω χρημάτων και... χρονοδιαγράμματος του Μπατάλια

Δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένει τον Μπατάλια, που δεν βιάζεται, ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας, επίσης, πως οι πιθανότητες αγοράς του Αργεντινού από την Σπόρτινγκ είναι μηδαμινές βάσει των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο newspao.gr, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ποτέ πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μπατάλια με τη μορφή δανεισμού.

Τουναντίον, δείχνει να απομακρύνεται σιγά – σιγά από την περίπτωση του Αργεντινού, λόγω χρημάτων και χρονοδιαγράμματος.

Ο Μπατάλια έχει…. άλλα πρωταθλήματα στο μυαλό του και δεν πρόκειται να βιαστεί. Αν ο Παναθηναϊκός είχε μία πιθανότητα να τον αποκτήσει, θα έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο υπό τον κίνδυνο να μείνει και… με άδεια χέρια, σε περίπτωση που ο χαφ της Σπόρτινγκ βρει πρόταση από ανώτερο πρωτάθλημα.

Συν τοις άλλοις, όπως έχετε διαβάσει στην ιστοσελίδα μας, οι «πράσινοι» δεν θα ήθελαν τον Μπατάλια μονάχα για ένα έτος. Και γνωρίζουν, από πρώτο χέρι, πως δεν θα μπορούσαν καλύψουν τις οικονομικές ανάγκες των Πορτογάλων, ώστε εκείνοι να τον πουλήσουν!

Εξάλλου, στη διερευνητική επαφή του Τριφυλλιού, που έγινε με την πλευρά του Μπατάλια, τονίστηκε από εκείνο, ότι εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις μέσων. Συνεπώς, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News