«Καίει» ο φόργουορντ - Τα τυπικά για Παπαπέτρου, «πρόβλημα» με Μπρέι!

«Καίει» ο φόργουορντ - Τα τυπικά για Παπαπέτρου, «πρόβλημα» με Μπρέι!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έπαθε και… έμαθε, «τρέχει» αστραπιαία διάφορα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά για την ώρα… «καίγεται» για τον πάουερ φόργουορντ, περισσότερο και από τον βασικό «άσο»!

Με την αποχώρηση του Ντίνου Μήτογλου, η φροντ λάιν του Παναθηναϊκού έχασε αρκετή από την αίγλη της, καθώς ο Έλληνας παίκτης – πλέον – της Αρμάνι Μιλάνο ήταν πενταδάτος.

Και γι αυτό, ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί άμεσα να κλείσει το βασικό 4άρι για τη νέα περίοδο. Θα είναι ο Χέιζ, θα είναι ο Οκάρο Ουάιτ. Θα δείξει…

Η αργοπορία… στην ελληνοποίηση του Σαντ Ρος και το κλειστό διετές του Μπρέϊ βάζουν τον Εξάστερο σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις, αναφορικά με τον αριθμό των ξένων και τις θέσεις. Στα γκαρντ έχει ξεχωρίσει ο Νέιτ Ουόλτερς, ωστόσο, πρέπει να δοθούν… απαντήσεις στον τελικό αριθμό των μη Ελλήνων, ποιοι θα χρησιμοποιηθούν στην Ευρώπη και ποιοι μόνο στην Ελλάδα (ειδικά, αν το όριο παραμείνει στους έξι ξένους).

Για την ώρα, έχουν αποκτηθεί τρεις ξένοι, οι Πέρι, Φλόιντ και Μέικον και ένας Έλληνας, ο Χουγκάζ. Ο Σαντ Ρος θα είναι «ξένος» και τη νέα σεζόν, ανανέωσε ο Νέντοβιτς, ενώ υπάρχει και ο Μπρέϊ.

Όσον αφορά το θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, εκκρεμούν κάποια τυπικά ζητήματα στο θέμα της ανανέωσης και δεν πρόκειται τίποτε να χαλάσει το «deal» του αρχηγού με το Τριφύλλι για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News