Και τώρα μεταγραφή - Τρία ονόματα στη λίστα

Κάτας: «Αυτό, πρέπει να το θυμόμαστε πάντα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Μάρκους Φόστερ, καθώς η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ ήταν εκτός πλάνων και ούτως ή άλλως μετά την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι θα έμενε εκτός ρόστερ για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Φόστερ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες ερχόμενος από μια σούπερ σεζόν στη Χάποελ Χολόν και σε 20 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα είχε 6 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η αποχώρηση του 25χρονου άσου ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε μια ακόμη προσθήκη στην περιφέρειά του.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Τζέιμς Φελντέιν, Τζέι Κόβαν Μπράουν (που αμφότεροι συνεργάστηκαν με τον Όντεντ Κάτας στη Χάποελ Ιερουσαλήμ) και Κάιλ Όλμαν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News