Και ο Ράντονιτς έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες γουστάρουν Ράντονιτς!

Το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκαν ρεκόρ καριέρας από τον Μπέικον και τον Λι, ωστόσο, μεγάλο μερίδιο για τη νίκη επί της Αρμάνι ανήκει και στον Ντέγιαν Ράντονιτς, στην κορυφαία του εμφάνιση στον πράσινο πάγκο!

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός την ημέρα που χειροκροτήθηκε από 12.000 φίλους του Παναθηναϊκού, φρόντισε να ανταποδώσει με το καλύτερό του κοουτσάρισμα, από τότε που προσλήφθηκε στο Τριφύλλι.

Αρχικά, του πιστώνεται η ανοδική πορεία του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενός εργάτη του γηπέδου που στην τελευταία επίθεση της Αρμάνι έβγαλε ψυχή και κέρδισε το καθοριστικό φάουλ που εξασφάλισε την παράταση στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα μάλιστα, είχε σκοράρει και τρίποντο!

Σίγουρα σε ένα παιχνίδι με την έλλειψη του Γουόλτερς, τα «κλειδιά» στις επιθέσεις του Τριφυλλιού δόθηκαν στον πιο χαρισματικό παίκτη, τον Ντουέιν Μπέικον (31 πόντους). Ωστόσο, στην τελευταία επίθεση υπήρξε safe πλάνο για την ισοφάριση. Ο Λι «διάβασε» το παιχνίδι και η μπάλα κατέληξε στον ψηλό για το 72-72. Οι «πράσινοι» δεν διακινδύνευσαν με κάποιο μακρινό σουτ (δεν τους βγήκε προηγουμένως για την προσπέραση), οπότε, σωστά επέλεξαν το σενάριο του εξτρά 5λεπτου.

Η μεγάλη στιγμή του προπονητή ήρθε στο 40-45′. Εκείνος δεν είχε κάνει challenge, οπότε, το χρησιμοποίησε όταν έπρεπε. Σε μια φάση με τον Πονίτκα που σίγουρα δεν έκανε.. αλλά δέχθηκε φάουλ.

Και δω θα σταθούμε σε μια φάση στο ΣΕΦ, όπου ο Γουόλτερς ζήτησε από τον Ράντονιτς να πάρει challenge στην α’ περίοδο με τον Ολυμπιακό, αλλά ο τελευταίος εν τέλει αρνήθηκε. Κρατάει κρυφό… χαρτί το challenge ο Ράντονιτς και δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει στις αρχές ενός αγώνα, ακόμη κι αν πρόκειται για εξόφθαλμη περίπτωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News