Και Ισπανός προπονητής στη λίστα του Αλαφούζου

Και Ισπανός προπονητής στη λίστα του Αλαφούζου

Τον πρώην προπονητή της Βαλένθια, Χάβι Γκαρσία έχει βάλει στο «μάτι» ο Γιάννης Αλαφούζος για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα έδινε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης σε προπονητή από την Ιβηρική χερσόνησο, μετά την αποτυχημένη κίνηση του περασμένου καλοκαιριού με τον Πογιάτος, για χάρη του Χάβι Γκαρσία.

Ο 51χρονος Ισπανός προπονητής αποχώρησε στις 3 Μαϊου από τις «Νυχτερίδες» μετά από την ήττα με 3-2 στο «Μεστάγια» από την Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι άγνωστος στην Ελλάδα. Τουναντίον, έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Κέρκυρα το 2011 και το 2012, αντίστοιχα, κάτι το οποίο έχει προσμετρηθεί στα θετικά για τον «Mr ΣΚΑΙ».

Ακόμα, έχει καθίσει στον πάγκο των Κάντιθ, Βιγιαρεάλ Β’, Αλμερία, Οσασούνα, Μάλαγα, Ρούμπιν Καζάν, Γουότφορντ και τελευταία του ομάδα, η Βαλένθια.

Ο Χάβι Γκαρσία είχε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους Φαίακες, 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες. Τέλος, με τον Ολυμπιακό Βόλου είχε βγει… και στην Ευρώπη, αποκλείοντας τις Ραντ και Ντιφερντάνζ (δεν συνέχισε λόγω… στημένων!).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News