Και επέκταση και... πώληση στο τραπέζι για Κουρμπέλη

Μεταμορφώθηκε και πάτησε, στο δεύτερο ημίχρονο, τον Άρη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός από τη μία θέλει να κρατήσει όσους περισσότερους μπορεί από τους ποιοτικούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του, ενώ από την άλλη προσπαθεί να εξορθολογήσει και τα οικονομικά του.

Και εδώ ερχόμαστε στην υπόθεση του αρχηγού, Δημήτρη Κουρμπέλη. Είναι γνωστό πως ο παίκτης βλέπει με πολύ καλό μάτι την ανανέωση που του προτάθηκε από τους πράσινους, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Από την άλλη όμως, σύμφωνα με τη Sportday οι Δώνης και Νταμπίζας γνωρίζουν πως αντικειμενικά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κουρμπέλης μπορεί να φέρει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ όπως και ομάδες από την Ιταλία και τη Serie A ενδιαφέρονται για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό χαφ και δεν αποκλείεται αν στο τριφύλλι ακούσουν ένα ποσό αρκούντως ικανοποιητικό να τον παραχωρήσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News