Και αύριο μέρα είναι... τι 6ος, τι 5ος!!!

Αλαφούζος: «Μην πάρουμε παίκτες εις βάρος των Ελλήνων»

Ο Λάζλο Μπόλονι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επιστράτευσε τον αυτόματο πιλότο των προηγούμενων εβδομάδων με αδιόρατες (ή κακές) παρεμβάσεις κι εισέπραξε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα: αμυντική αδράνεια, βλέμματα αδιαφορίας, ανύπαρκτη επικοινωνία, σβησμένη φλόγα. Μια νίκη στα πλέι οφ σε οκτώ παιχνίδια! Απίστευτο!

Η κατάσταση στη Λεωφόρο επιδεινώθηκε την Κυριακή αφού δεν υπήρχε η ελπίδα της συσπείρωσης κι η εσωτερική ανάγκη να προστατευτεί το αγωνιστικό πλάνο (εδώ γελάμε).

Το σύνθημα μετά από κάθε επικίνδυνη κατεβασιά της ΑΕΚ ήταν όχι ένα «γαμώτο» όπως θα έπρεπε, αλλά «δε βαριέσαι».

Και αύριο μέρα είναι… τι 6ος, τι 5ος. Όπως γράφουμε εδώ και χρόνια, όσο η ΠΑΕ διαφεντεύεται από τον Γιάννη Αλαφούζο ο εθισμός στην αποτυχία θα θεριεύει κι αυτό είναι άγριο πράγμα που θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια για να ξεριζωθεί.

Ο Ρουμάνος , που δεν είναι δα κανένας χτεσινός, σημάδεψε εξαρχής το μαλακό υπογάστριο αυτής της χαλαρής συνείδησης το χειμώνα προσπαθώντας να τσιτώσει τους παίκτες του.

Εισέπραξε εχθρότητα, άγριο κράξιμο από τον Τύπο, πολλά βλέμματα καχυποψίας στο Κορωπί και κάπου κι εκείνος μπορεί να τα φόρτωσε στον κόκορα. Ανεπίτρεπτο για επαγγελματία φυσικά, μα ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος που χαλάει την φήμη του στο άρρωστο, σάπιο, αντιποδοσφαιρικό περιβάλλον του Κορωπίου;

Την ώρα που βλέπεις στους αντιπάλους κάποια στελέχη ικανά μετουσιώσουν σε πράξη το σχέδιο, ο Παναθηναϊκός έχει στη θέση τους μία τρύπα σε σχήμα …Ρουμανίας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News