Και αν σε ρωτήσουν κάποτε τι είναι ο Παναθηναϊκός, να τους πεις αυτό…

Και αν σε ρωτήσουν κάποτε τι είναι ο Παναθηναϊκός, να τους πεις αυτό…

Σε κλειστό «πράσινο» κύκλο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου που βραβεύτηκαν από αντιπροσωπεία εκλεκτών αντιπροσώπων των τμημάτων αρτιμελών του «τριφυλλιού».

Μια ιδιαίτερη βραδιά πραγματοποιήθηκε χτες στο Baraonda καθώς ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος τίμησε με τον δικό του τρόπο τα τμήματα ΑμεΑ.

Το «τριφύλλι» έχει φέρει νέα δεδομένα στον αθλητισμό ΑμεΑ στην Ελλάδα και σε διάστημα τριών ετών έχει κατορθώσει να έχει παραολυμπινίκες, μετάλλια σε παγκόαμιο και ευρωπαϊκό επίεδο, επίσημους Πανελλήνιους τίτλους και  πανελλήνια μετάλλια σχεδόν σε όλα τα αθλήματα.

Ο Παναθηναϊκός απαριθμεί 17 τμήματα ΑμεΑ (ποδόσφαιρο ακρωτηριασμένων, παρατρίαθλο, άρση βαρών σε πάγκο, παρακανόε, στίβος αμεα, ξιφασκία με αμαξίδιο, σκοποβολή ΑμεΑ, μπάσκετ με αμαξίδιο, Παραμπάντμιντον, Πινγκ πονγκ ΑμεΑ, ποδηλασία ΑμεΑ, κολύμβηση ΑμεΑ, τοξοβολία ΑμεΑ, σκάκι τυφλών, τένις με αμαξίδιο, Μπότσια  και χορός με αμαξίδιο) και περίπου 55 αθλητές έμψυχο δυναμικό.

Χτες τιμήθηκαν όλα αυτά τα τμήματα μέσω εκπροσώπων τους και αθλητές και προπονητές του Συλλόγου από τα τμήματα αρτιμελών τους βράβευσαν για την παρουσία τους.

Η διοίκηση του Συλλόγου μέσω του Προέδρου κ. Τάκη Μαλακατέ και του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Βρανόπουλου ετοίμασε μια άκρως συγκινητική βραδιά με βίντεο, ομιλίες  και βραβεύσεις.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει κάνει τεράστια βήματα προς τον συγκεκριμένο τομέα έχει απορροφήσει τα τμήματα οικονομικά (πλην του μπάσκετ με αμαξίδιο) , τα έχει σταγάσει, τα έχει στελεχώσει και έχει βρει χώρους σε όλα τα σπορ, με κεντρικό άξονα την αίθουσα των ΑμεΑ της Θύρας 12 με την ονομασία «Κώστας Μπάτραλης».

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που κόσμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά ήταν οι Σωτήρης Πανταλέων, Ρούλης Αγραπιδάκης, Σοφία Αγγελάκη, Νίκος Λάζος, Θοδωρής Ιακωβίδης, Κώστας Γκελαούζος, Χρήστος Κατραντζής,  Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Ελένη Καπογιάννη, Απόστολος Οικονόμου, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Λολίτα Λύμουρα, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέννυ Ρόγκα και Αθηνά Παπαφωτίου

Επιπλέον παρόντας ήταν ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μανώλης Λεκάκης και ο κ. Βαγγέλης Παπαλιός που ήταν εκ των θεμέλιων λίθων του οικοδομήματος του μπάσκετ με αμαξίδιο.

Απολαύστε το βίντεο που ετοιμάστηκε για την εκδήλωση από τον Sopist

https://www.youtube.com/watch?v=dG1nIlC_Tbs

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News