Το καυτό καλοκαίρι για Μπουρούση και ο... ΠΑΟ!

Το καυτό καλοκαίρι για Μπουρούση και ο... ΠΑΟ!

Διαβάστε για το “καυτό” καλοκαίρι του Γιάννη Μπουρούση και τι σκέφτεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης φρόντισε να δώσει νέο ενδιαφέρον στο “καυτό” καλοκαίρι που περιμένουμε, ή μάλλον φρόντισε να προσθέσει νέα επεισόδια σχετικά με το μέλλον του.

[ads2]

Ο ίδιος, μετά το τέλος του μικρού τελικού με τη Κουμπάν του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, πώς είναι ευχαριστημένος στη Μπασκόνια, αλλά το βασικό ερώτημα που κλήθηκε να απαντήσει είναι το μετά. Μετά τους Βάσκους τι; Κι εδώ είναι το ζουμί όλης της υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον θέλει στον Παναθηναϊκό και αυτό μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει πολύ καλή σχέση με τον Έλληνα σέντερ και δεν ήταν μόνο η αγκαλιά μετά το τέλος του τρίτου αγώνα με τη Μπασκόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά και το γεγονός πως ήταν από τους λίγους παράγοντες που παραβρέθηκε στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη.

Αυτό εδώ ακριβώς το σημείο είναι που δεν αποκλείεται να φέρει τον Μπουρούση στην Ελλάδα. Μετά το θάνατο του Ψωμιάδη, η σύζυγός του δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, κάτι απόλυτα λογικό. Ο παίκτης αρχίζει και βλέπει, πλέον, θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην οικογένειά του, αρκεί βέβαια να έρθει σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, θα τον διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο και θα έχει βλέψεις για να χτυπήσει του χρόνου την Ευρωλίγκα.

contra.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News