ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τότε θα γίνουν οι συζητήσεις με τα ξένα funds

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τότε θα γίνουν οι συζητήσεις με τα ξένα funds

O πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, αναφέρθηκε, μιλώντας στην εκπομπή «Face2Face» του SDNA, στο ενφδιαφέρον που έχουν δείξει ξένα funds για τις «πράσινες» μετοχές.

Όπως υποστήριξε ο κ. Τριαντόπουλος, από τον Οκτώβριο αναμένεται να υπάρξουν πιο «ζεστές» συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά:

Για το ενδιαφέρον των ξένων fund για τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά πράγματα γι αυτό δημοσίως. Γίνεται μια πρώτη παρουσίαση Έχει έρθει το πρώτο draft και έχουν γίνει διορθώσεις για να ολοκληρωθεί η παρουσίαση. Μετά υπογράφοντας τα σχετικά σύμφωνα εμπιστευτικότητας με τον κάθε ενδιαφερόμενο παίρνει την πρώτη προσέγγιση με την ομάδα να την γνωρίσει και εφόσον απ’ αυτά βρει κάποιο ενδιαφέρον, να μπούμε στη δεύτερη φάση που είναι πιο εξειδικευμένα νούμερα και πιο λεπτομερές πλάνο».

Για τους λόγους που χαρακτήρισε σοβαρό το ενδιαφέρον: «Γιατί ο τρόπος που κινείται, έχοντας την εμπειρία αυτά τα χρόνια, και η προσέγγιση που έχουν κάποιοι επενδυτές, καταλαβαίνω ποιος έρχεται σοβαρά και ποιος έρχεται για να κάνει ντόρο. Έχω αποκτήσει αυτή την εμπειρία. Χτυπάνε καθημερινά την πόρτα του κυρίου Γιαννακόπουλου για επενδυτικά πράγματα. Έχω την ικανότητα να κρίνω ποιος έρχεται για να δημιουργήσει φασαρία και ποιος αρχικά έχει ενδιαφέρον. Η προσέγγιση που έχει γίνει μέχρι τώρα δεν έχει προκαλέσει ντόρο. Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα. Δεν είναι πυροτέχνημα. Όσο λιγότερα σας πω, τόσο καλύτερα είναι».

Για τις πιθανότητες να ολοκληρωθεί θετικά η ιστορία: «Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη».

Για τους λόγους που το δημοσιοποίησε: «Ίσως ήταν και λάθος που το δημοσιοποίησα. Δεν είπα και κάτι που εξέθεσε τους ενδιαφερόμενους. Υποσυνείδητα, και επειδή υπήρξε ένα κλίμα πως ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει και είναι πυροτέχνημα όλο αυτό, είπα πως όντως ο Παναθηναϊκός πουλάει».

Για το πότε θα ολοκληρωθεί το θέμα με το ξένο fund: «Αυτά συνήθως, την άλλη εβδομάδα θα ξεκουραστούμε κι εμείς, κάθε κουβέντα θα γίνει μετά τον Σεπτέμβρη. Θα προσπαθήσουμε να στείλουμε την πρώτη παρουσίαση μέσα στο καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη, Οκτώβρη να το συζητήσουμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News