ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τα επόμενα βήματα για να βρεθεί αγοραστής

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τα επόμενα βήματα για να βρεθεί αγοραστής

Μία σημαντική είδηση έκανε γνωστή χθες ο Τάκης Τριαντόπουλος για το μέλλον της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ έκανε λόγο για ενδιαφέρον ενός ξένου FUND για την απόκτηση της ομάδας ανταποκρινόμενο στην δήλωση πώλησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τα μεγάλα ερωτήματα είναι ποιο είναι αυτό το fund και που εδρεύει… Με δηλώσεις του στη Livesport, ο πρόεδρος της ΚΑΕ απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες καθώς όπως εξήγησε έχει υπογραφεί σχετικό συμφωνητικό εμπιστοσύνης αλλά χαρακτήρισε το ενδιαφέρον του fund σοβαρό.

«Δεν μπορώ να σας πω ούτε ονόματα ούτε χώρες προέλευσης. Έχουμε υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και δεν πρόκειται να αναφέρω το παραμικρό», ήταν η πρώτη του απάντηση για να συνεχίσει… «Ναι το θεωρώ σοβαρό. Και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που έχουν κινηθεί και από το σύμφωνο εμπιστευτικότητας που μου ζήτησαν να υπάρξει ώστε να μην διαρρεύσει το παραμικρό για εκείνους», ανέφερε.

Ποια τα επόμενα βήματα μιας διαδικασίας για να βρεθεί αγοραστής…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, θα δημιουργηθεί άμεσα ένα αναλυτικό book, στο οποίο θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αποτίμηση της ΚΑΕ, το εγγυημένο συμβόλαιο με την Euroleague και τα οικονομικά δεδομένα των τελευταίων ετών.


Eλέγξτε επίσης

Οι δηλώσεις του Βόβορα μετά τον αγώνα με την Αρμάνι - Τι είπε για τη διαιτησία

Ο λόγος που θα πάρει ψηλό ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Βόβορας έχει ζητήσει από τη διοίκηση ένα βοηθητικό πεντάρι για τις προπονήσεις και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.