ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά!»

Τα... βάσανα των Αγγελόπουλων και ο Μαντζούκας!

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για το εκλογικό αποτέλεσμα και την ανάδειξη του Βαγγέλη Λιόλιου σε Πρόεδρο της ΕΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» επεσήμαναν πως υπήρξε «καθεστωτική παρουσία ανθρώπων, που λειτουργούσε σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα εκλεγέντα μέλη.

Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά, όχι όμως και τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι σκιές που δημιούργησε η καθεστωτική παρουσία ανθρώπων σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος.

Ευχόμαστε η νέα διοίκηση με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που του αξίζει, στη θέση που όλοι ονειρευόμαστε, στην κορυφή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News