Καμπάλα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Καμπάλα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Καμπάλα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Καμπάλα - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 03/08/2017 – 20:00
  • Bakcell Arena, Baku
  • Cosmotesport 1

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει απόψε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας την Καμπάλα στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «πράσινοι», μετά την νίκη με 1-0 στην Αθήνα, έχουν το προβάδισμα πρόκρισης, αλλά θα ψάξουν στο Μπακού την νίκη, μιας και το σκορ στου πρώτου παιχνιδιού δεν τους επιτρέπει να καθησυχάστουν. Σε περίπτωση πρόκρισης απόψε, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα Playoffs του Europa League, όπου εάν δεν γίνει θαύμα θα βρίσκεται στους ανίσχυρους και μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες, όπως η Ζενίτ και η Μίλαν.

Πάντως, υπάρχουν έστω και ελάχιστες πιθανότητες για το Τριφύλλι να βρεθεί στους ισχυρούς. Επτά αποκλεισμούς ομάδων που βρίσκονται από πάνω του θέλει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρεθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον αποκλείσει την Καμπάλα. Διαβάστε αναλυτικά πώς θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους ισχυρούς.

Πάμε ταμείο με το Καμπάλα – Παναθηναϊκός

Ο σχηματισμός που θα χρησιμοποιήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι το… κλασσικό 4-4-1-1, με τα επικρατέστερα πρόσωπα της «πράσινης» ενδεκάδας να είναι τα εξής:

Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί – Κολοβέτσιος – Μολέδο – Χουλτ, Κουρμπέλης – Ζέκα, Χατζηγιοβάνης / Καμπέθας – Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά του τους Μολέδο και Κολοβέτσιο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και αριστερά ο Νίκλας Χουλτ. Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι οι άρχοντες της μεσαίας γραμμής, με τον Λουντ να αγωνίζεται στο αριστερό φτερό και έναν εκ των Χατηγιοβάνη, Καμπέσας στο δεξί. Ο Μολίνς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, με τον Άλτμαν να αγωνίζεται πιο πίσω.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesport 1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Καμπάλα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://firstsrowsports.com/soccer/gabala-panathinaikos-rer1120474?l=93374594

http://www.sportingvideo.com/20170803/vv59828d4704f403.18217987-1744928.html

http://www.sportingvideo.com/20170803/vv5982776f487ae2.17563504-1744708.html

http://www.sports-stream.net/live/ch1.html

http://trgoalstv.com/stream11.html

http://www.soccerjumbotv.me/ch-1.html

– Συνεχής ανανέωση…

Πάμε ταμείο με το Καμπάλα – Παναθηναϊκός και πολλά άλλα Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News