Κ19: Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον ΠΑΟΚ (2-0)

Πράσινοι MAΓΚΕΣ διέλυσαν τον Ολυμπιακό και έδειξαν τον δρόμο για το... βράδυ!

O ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ευτύχησε να πάρει τη νίκη (2-0) επί του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Τζόλη να πετυχαίνει δυο γκολ! Πρώτη ήττα για τους “πράσινους” στο πρωτάθλημα, πέρασε στην κορυφή ο Δικέφαλος.

O ΠΑΟΚ στο 35’ κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα ο Δούμτσης έκανε φοβερή κίνηση, έβγαλε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Τζόλης από κοντά με προβολή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλύτερα και ευτύχησε μόλις στο 54’να φτάσει κοντά στο 2-0. Συγκεκριμένα έγινε η εκτέλεση του κόρνερ, ο Μιχαηλίδης πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε δυο ποδοσφαιριστές, ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Τσιγγάρας, Γρόσδης, Δούμτσης, Πουρναράς, Πανίδης, Τζόλης.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σαμαράς, Σπίνος, Σαντικάϊ, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Σερπέζης, Καλομοίρης, Σούλτσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News