ΚΟΥΡΑΣΕ! Φέρτε τον ή πάμε για άλλα...

ΚΟΥΡΑΣΕ! Φέρτε τον ή πάμε για άλλα...

Εξελίξεις που, θεωρητικά, θα καθυστερήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες. Κι’ αυτό γιατί η επιθυμία του Κολομβιανού άσου δεν… συμβαδίζει με τα «θέλω» της Κάλιαρι, στην οποία ανήκει.

Ο Κολομβιανός θέλει να συνεχίσει στην Ατλέτικο Νασιονάλ, η Κάλιαρι δεν σκοπεύει να τον αφήσει εκεί μετά τις 30 Ιουνίου κι η περίπτωσή του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Η ομάδα από τη Σαρδηνία θέλει να φέρει τον παίκτη πίσω για να τον δώσει σε ευρωπαϊκή ομάδα. Ο ίδιος, όμως, δηλώνει πως επιθυμεί να συνεχίσει στην Ατλέτικο Νασιονάλ και μετά τις 30 Ιουνίου, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του. Και στη… μέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που θέλει τον Ιμπάρμπο, έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του και πλέον είναι αναγκασμένος να περιμένει τι μέλλει γενέσθαι.

Βέβαια, οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πολύ, διότι στόχος είναι το πλάνο να έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, μέχρι τις 27 Ιουνίου όταν αρχίζει η προετοιμασία. Ο σέντερ φορ είναι μία από τις προτεραιότητες, μαζί με τον αμυντικό μέσο και όσο καθυστερεί του Ιμπάρμπο, τόσο απομακρύνεται η περίπτωσή του…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News