Ιβάν Ρόσι: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό!»

Ιβάν Ρόσι: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό!»

Ο Ίβαν Ρόσι, το όνομα του οποίου βγήκε στη δημοσιότητα από δημοσιογράφο στην Αργεντινή, ανέφερε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω ότι ρώτησαν για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος γι΄ αυτό καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Μακάρι το όλο θέμα να προχωρήσει».

Για το πως βλέπει την προοπτική να φορέσει τα πράσινα: «Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Είναι μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να φορέσω τη φανέλα της».

Για το αν το γεγονός πως υπάρχουν ισπανόφωνοι στην ομάδα θα κάνει πιο εύκολο το να έρθει: «Εννοείται ότι και αυτό θα παίξει ρόλο. Όταν έχεις γύρω σου ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα, θα μπορείς να προσαρμοστείς ακόμα πιο γρήγορα».

Για το πως θα του φαινόταν να ζήσει στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα με πανέμορφο καιρό και τρομερά τοπία. Είναι δεδομένο ότι θα ήθελα να ζήσω εκεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News