Ιβάν ο τρομερός στον Παναθηναϊκό - Ανεβαίνει ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο χαφ και... παίζει άμεσα

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δημιουργεί τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος προπονητής έχει μπει στην πρώτη εικοσάδα σε σύνολο 61 προπονητών στην Α Εθνική από το 1959-60.

Συνολικά, ο Γιοβάνοβιτς έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 23 νίκες, 7 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 41 αγώνες. Με μία νίκη ακόμα θα πιάσει τον Γκίντερ Μπενκστον στις 24 νίκες ενώ από πάνω με 25 νίκες βρίσκονται οι Ουζουνίδης και Μηγιάκης.

Ακόμα, στην επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ο Σέρβος θα πιάσει στη λίστα δύο μεγάλα ονόματα τα οποία είναι οι Μαλεζάνι και Μαρκαριάν.

Τέλος, με 3 ακόμα παιχνίδια ο τεχνικός των Πρασίνων θα πιάσει τον τεράστιο Γιάννη Κυράστα ενώ αν μείνει όλη τη φετινή χρονιά στους Πράσινους θα μπει στη πρώτη δεκάδα των προπονητών του Τριφυλλιού σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Παναθηναϊκός: Μεταγραφή, καθαρή αναβάθμιση στο ρόστερ

Παναθηναϊκός: Ξεχώρισε λίγο παραπάνω από τους υπολοίπους ο Κριστιάν Γκάνεα κόντρα σε ΑΕΚ-ΠΑΣ.

Ο Ρουμάνος στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν ο χειρότερος του γηπέδου κι όμως ο προπονητής του στον στήριξε τόσο ώστε στα επόμενα 90λεπτα να νομίζουμε ότι βλέπαμε στο τερέν τον Χουάνκαρ.

Σοβαρός στο ανασταλτικό κομμάτι, επίσης καλός δημιουργικά, με τον Ρουμάνο μπακ να έχει κάποιες μπούκες εξαιρετικές (κέρδισε το πέναλτι για το 2-1 με την ΑΕΚ), ενώ λίγο έλειψε να σκοράρει με τους Ηπειρώτες όταν η σέντρα σουτ που επιχείρησε πήγε στο δοκάρι.

Καθαρή αναβάθμιση στη θέση συγκριτικά με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη που ξεκίνησε φοβερά επί Δώνη το 2018 αλλά λίγο η κακή πορεία της ομάδας, κάτι οι τραυματισμοί του τον απαξίωσαν γρήγορα μιας και το παιδί ξεχάστηκε στις εφεδρείες και μετά δεν μπορούσε να βρει με τίποτα ρυθμό.

Από την άλλη ο Ρουμάνος ανταπεξέρχεται καλά ως τώρα. Έχει σωστές επιλογές με την μπάλα κι έχει αρπάξει την ευκαιρία που του προσφέρει η ανετοιμότητα του Ισπανού συναδέλφου του κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους πόντους ως μια «τίμια» εναλλακτική λύση.

Δημήτρης Στρατής

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News