Ιβ Λετέρμ: Ο άνθρωπος-κλειδί για την ποινή του Παναθηναϊκού

Ιβ Λετέρμ: Ο άνθρωπος-κλειδί για την ποινή του Παναθηναϊκού

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου, πρωθυπουργού Ιβ Λετέρμ, παρουσιάζεται από σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ως ο άνθρωπος κλειδί για την ευρωπαϊκή τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Livesport, ο Λετέρμ είναι ο επικεφαλής της επιτροπής που παρακολουθεί τις ομάδες, ελέγχει αν έχουν συμμορφωθεί και προτείνει την άρση ή όχι της ποινής τους.

Την ίδια ώρα η εφημερίδα βάζει στο παιχνίδι και την… πολιτική, καθώς όπως αναφέρει ο Λετέρμ προέρχεται από το μεγαλύτερο δεξιό κόμμα του Βελγίου και άρα έχει κοινά πολιτικά ενδιαφέροντα με το Γιάννη Αλαφούζο από τον χώρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει και η Νέα Δημοκρατία.

Ίσως αυτή η σύνδεση βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία του Παναθηναϊκού με το Financial Control Panel, αν και δεν σημαίνει ότι εξασφαλίζει προνομιακή μεταχείριση, καταλήγει η εφημερίδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News