Ηττήθηκε με ανατροπή και τώρα "τρέχει" (pics)

Ηττήθηκε με ανατροπή και τώρα "τρέχει" (pics)

Ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε στη Σύρο, όμως ηττήθηκε με 3-2 και πλέον τρέχει καθώς θα αντιμετωπίσει ξανά το Φοίνικα την Πέμπτη στην Κυψέλη.

O Παναθηναϊκός, μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκε από την αρχή και κατέκτησε το πρώτο σετ πολύ εύκολα με 25-13.

Ο Φοίνικας αντέδρασε, έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο σετ και έφερε το ματς στα ίσα με 25-19. Οι “Πειρατές”, με κεκτημένη ταχύτητα, πήραν δύσκολα το τρίτο σετ με 25-23. Ένα σετ που πραγματικά είχε πολλές αλλαγές στο προβάδισμα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι “πράσινοι” έδειξαν… μαχητική ψυχή και κατάφεραν παρά και τα – λιγοστά είναι η αλήθεια – διαιτητικά λάθη, να ισοφαρίσουν σε 2-2 με 25-23 σε ένα σετ “θρίλερ”.

Στο τάι μπρέικ, οι Συριανοί μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει. Κάποια λάθη του “τριφυλλιού” και η ψυχραιμία του Φοίνικα, έφεραν το τελικό 15-10 και το 3-2 για τους “Πειρατές”.

Πλέον, την Πέμπτη 6 Απριλίου στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το Φοίνικα με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News