Ηττήθηκε με 2-1 στο αιώνιο ντέρμπι η K17 του Παναθηναϊκού

Αυτούς ετοιμάζουν για την πρώτη ομάδα στον Παναθηναϊκό

Την ήττα με 2-1 γνώρισε το τμήμα υποδομής του Παναθηναϊκού από τον αιώνιο αντίπαλό του, Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 στο 11′ με τον Μπουλάρη, αλλά οι πράσινοι ισοφάρισαν με τέρμα του Σερπέζη στο 40′. Το νικητήριο γκολ για τους ερυθρόλευκους σημειώθηκε στο 83′ από τον Ράμα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 37 πόντους, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ακριβώς από πίσω του με 36, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Μούγιος (60′ Τσακίρης), Ράμα, Μπουλάρι (86′ Νικολής), Φέκκας (92′ Τάσιας), Γεωργαντής (89′ Ζαχαράκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Μπότσαρης, Βαγιανίδης, Καλαμπόκας, Σπίνος, Ηλιάδης (56′ Σαντικάι), Μαυρουδής (67′ Μπούτσι), Τζαβίδας (81′ Τσιμπόκας), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος (74′ Ζαγαρίτης), Σαμαράς (86′ Ντομάτας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News