Ηττημένη και με πρώην «πράσινο» η ΑΕ Καραϊσκάκης κόντρα στον ΠΑΟ Β'

Ηττημένη και με πρώην «πράσινο» η ΑΕ Καραϊσκάκης κόντρα στον ΠΑΟ Β'

Η ΑΕΚ Καραϊσκάκης θα είναι ο 4ος αντίπαλος του ΠΑΟ Β’ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά πριν το ματς στον Ασπρόπυργο εκείνη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καλαμάτα (0-1).

Με τέρμα του Μπακαγιόκο η «Μαύρη Θύελλα» που προερχόταν από την ήττα 2-1 στη Μεσσήνη από την ομάδα του Γιάννη Βονόρτα, νίκησε με 1-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης πριν το σαββατιάτικο ματς στον Ασπρόπυργο.

Να σημειωθεί πως η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει στο ρόστερ της πρώην «πράσινο», τον Γιάννη Μπότσαρη, ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας πίσω από τον έμπειρο Χουάντερσον.

Θυμίζουμε πως αυτήν την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός Β’ είχε ρεπό.

Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς) : Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Βαφειάδης (66′ Βαφειάδης), Δερμιτζάκης (89′ Καζέλης), Ναζίμ, Σταμάτης, Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (70′ Γαλεάδης)

Καλαμάτα (Αναστόπουλος) : Ταϊρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μοσέρ, Παυλίδης (46′ Τσαγκαλίδης), Ματέους (67′ Σκεντεράι), Μαρκόφσκι, Τάτος, Κόκκορης (58′ Χέμπερτ – 93′ Λουκίνας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News