Ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 2-0

Ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 2-0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ αλλά παρ’ ότι ήταν καλύτερος δεν τα κατάφερε και έχασε με 2-0 σκορ.

Η Κ15 του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League. Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι, δημιούργησαν μεγάλες ευκαιριες, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπόρεσαν μετουσιώσουν σε γκολ και βαθμούς την υπεροχή τους στο γήπεδο του Γαλατσίου.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με επιθετική διάθεση και απείλησε τρεις φορές στο πρώτο τέταρτο με τον Κουρουνιώτη (1′), τον Γκρεμούτη (7′) και τον Θεοχάρη (15′). Ωστόσο, η ΑΕΚ, κόντρα στη ροή του ματς, ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 38′ με έμμεση εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου. Μάλιστα, η Ένωση σκόραρε για δεύτερη φορά στο 45′ με σέντρα-σουτ του Μάνου και με τη βοήθεια του αέρα.

Στο 52′ οι Πράσινοι είχαν την ευκαιρία για να σκοράρουν και να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του ματς αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Δημακόπουλος, ανέλαβε να εκτελέσει ο Λόμπας, ο οποίος όμως νικήθηκε απ’ τον Μωυσίδη. Όσο κι αν προσπάθησαν μέχρι το φινάλε, οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να υποστούν τη δεύτερη ήττα στη σεζόν.

ΑΕΚ: Μωυσίδης, Λιγάτος, Γεωργίου, Μουρτζινός, Νίτσος, Αγκαλίου, Μάνος, Στεφανίδης, Παπαδημητρίου, Πικέας, Τσουραμάνης.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Αρβανιτάκης, Δημακόπουλος (72′ Τριγώνης), Γαζής, Βύντρα (60′ Κατσιούλας), Θεοχάρης, Λόμπας (72′ Μαυρίκος), Ιωάννου, Γκρεμούτης (60′ Μαμάκος), Κίτσας, Κουρουνιώτης (51′ Ρεμούνδος).

Πηγή φωτογραφίας pao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News