Ήττα στο ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό!

Ήττα στο ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό!

Μολονότι προηγήθηκε στο σκορ και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 67′, η Κ17 του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 2-1 απ’ την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Super League κ17 που έγινε στους Τράχωνες.

Οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ με τον Τσέλιο, όμως οι Ερυθρόλευκοι, αφού στο 64′ είχαν ένα δοκάρι με τον Σούφκα, ισοφάρισαν στο 67′ με εκτέλεση φάουλ του Λίγδα, ο οποίος με τον ίδιο τρόπο στο 77′ σκόραρε για δεύτερη φορά.

Η μπάλα προσέκρουσε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 των Πειραιωτών.

Το Τριφύλλι είχε δύο καλές στιγμές με τον Κορρέ και τον Σιάκκα στο β’ ημίχρονο αλλά δεν βρήκε ένα δεύτερο γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 στο 85′ όμως ο Ντέλλας απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Δαρβίρα.

Παναθηναϊκός: Ντέλλας, Καρούζος, Μακρυγιάννης, Λιναρδάκης, Καλοσκάμης, Πόθας (79′ Σώκος), Τσέλιος (62′ Κορρές), Τακεσιάν (79′ Σιάκκας), Τσατάλι (73′ Μαρκεζίνης), Μπρέγκου, Ρομάνο.

Ολυμπιακός: Κουρακλής, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης, Ντάμα, Παναγάκος, Φίλης, Τουφάκης, Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας, Λίγδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News