Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό

Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό

Ο ΑΟ Θήρας νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-1 σετ στο Μαρούσι για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Volley League γυναικών και διεύρυνε τη διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας τις «πράσινες» στην τρίτη θέση να περιμένουν τα εξ αναβολής ματς.

Οι δύο ομάδες είχαν ίδιους άσσους και μπλοκ, με τη διαφορά να γίνεται στην επίθεση και με τον ΑΟΘ να τελειώνει το παιχνίδι με 44% αποτελεσματικότητα (54/122 τελειωμένες) έναντι 34% του Παναθηναϊκού (42/125 τελειωμένες).

Πρώτη σκόρερ για τις Σαντορινιές για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν η Ντάλκε με 18 πόντους, με τη Βλαχάκη να την ακολουθεί με 15.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, η Χαντάβα είχε 18 και η Χουντέκοβα 17 πόντους.

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 11 άσσους, 42 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων και του ΑΟ Θήρας προήλθαν από 4 άσσους, 54 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News