Ήττα-σοκ για Ολυμπιακό στο ΔΣ της Λίγκας!

Ήττα-σοκ για Ολυμπιακό στο ΔΣ της Λίγκας!

Πανωλεθρία υπέστη ο Ολυμπιακός στο ΔΣ όταν έθεσε θέμα της ελληνικής εκπροσώπησης στο Youth League της ερχόμενης σεζόν.

Μπορεί να έχει περάσει στα ψιλά, ωστόσο, αυτό που συνέβη σήμερα στο ΔΣ της Super League δείχνει και την αλλαγή στον συσχετισμό δυνάμεων που άλλοτε πήγαιναν με κλειστά μάτια στις ψηφοφορίες υπέρ του Ολυμπιακού.

[ads2]

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, κατά τη διάρκεια του ΔΣ η πλευρά του Ολυμπιακού έριξε στο τραπέζι θέμα σχετικά με το ποια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Youth League, εάν οι Πειραιώτες δεν προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Το Youth League είναι η δεύτερη διοργάνωση της UEFA για τις μικρότερες ηλικίες και ο Ολυμπιακός υπερθεμάτισε για την παρουσία της δικής του Κ20 στην εν λόγω διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν είχε συμφωνηθεί και εντέλει συμμετείχε η Κ17 του Ατρόμητου.

Η υπόθεση –αν θα πάρει μέρος η πρωταθλήτρια της Κ20 ή της Κ17- τέθηκε σε ψηφοφορία και ο Ολυμπιακός υπέστη σοκ. Πήρε μόνο τη δική του ψήφο το αποτέλεσμα 9-1 μιλάει από μόνο του.

Ποιες ομάδες δεν τάχθηκαν με τον Ολυμπιακό περάν Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ; Ατρόμητος, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός και Πλατανιάς!

Αυτό συνιστά έκπληξη μεγατόνων καθώς παραδοσιακά αυτές οι ΠΑΕ δεν είχαν ψηφίσει ποτέ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News