Ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, μοιραίος ο Κουρμπέλης!

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, μοιραίος ο Κουρμπέλης!

Ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που στράβωσε από νωρίς ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-0.

O Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 6′ με τον σουτ του Πέρεθ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκαρί του Παπαδόπουλου.

Στο πρώτο τέταρτο οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο το μάτς με την κατοχή να βρίσκεται στο 72%, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν επιθετικές λύσεις με τον Αστέρα να είναι κλεισμένος στην άμυνά του.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στο σκορ με τον Παλάσιος να βγαίνει τετ α τετ μετά από κάθετη του Μπερνάρ, όμως δεν πρόλαβε να σουτάρει με τον Καστάνιο να κόβει την μπάλα.

Οι πράσινοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 33′ μετά από φάουλ του Κουρμπέλη στον Καρμόνα ο οποίος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 1-0 μετά από γύρισμα του Κρεσπί με τον Μπρινιόλι να απομακρύνει σε κόρνερ.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με τον Παναθηναϊκός να αφήνει περισσότερο την μπάλα στον Αστέρα με αποτέλεσμα να γίνεται παιχνίδι κέντρου χωρίς ευκαιρίες για καμία ομάδα.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε τις πρώτες του κινήσεις στο 67′ περνόντας στο αγωνιστικό χώρο τους Ιωαννιδη και Μαντσίνι και τους Σποράρ και Μπερνάρ να αποχωρούν, ενώ στο 73΄ ο Τσοκάι πήρε την θέση του Τσέριν.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παλάσιος είχε μια ευκαιρία για να ανοίξε το σκορ μετά από πάσα του Βαγιαννίδη όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 80′ ο Μπαρτόλο έκανε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στον Αστέρα σε ένα πολύ κακό χρονικό σημείο με τον Ιωαννίδη να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ της ισοφάρισης στο 86΄.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News