Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό, χάθηκε το Σούπερ Καπ!

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό, χάθηκε το Σούπερ Καπ!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 67-52 από τον Ολυμπιακό και έχασα ο πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήρε γρήγορα μία μικρή διαφορα με 9-2 στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα με τον Ουίλιαμς να έχει 7 πόντους. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια με ένα σερί 10-0 πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στον αγώνα και η πρώτη περίοδος τέλειωσε με σκορ 18-15 για τον Ολυμπιακό.

Στην δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι το προβάδισμα με 24-23 στο 16′ όμως ο Ολυμιακό με σερι 7-0 έστειλε την διαφορά στο -6 για τον Εξάστερο. Ο Παναθηναϊκός με δικό του σερί έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 37-34 υπέρ του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό καθώς είδε τον Ολυμπιακό να κάνει σερί 2-10 και να παίρνει διψήφια διαφορά για πρώτη φορά στο παιχνίδι (36-47) στο 24′. Οι πράσινοι με δύο τρίποντα απο Ουίλιαμς και Μποχωρίδη μείωσαν την διαφορά όμως ο Ολυμπιακό βρήκε και πάλι την λύση και η περίοδος τέλειωσε με 43-56.

Στην τέταρτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έψαξε τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ και γνώρισε την ήττα με 67-52

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News