Ιτουράσπε και άλλοι δύο για το κέντρο στον Παναθηναϊκό

Ιτουράσπε και άλλοι δύο για το κέντρο στον Παναθηναϊκό

Την περίπτωση του Ισπανού μέσου Αντέρ Ιτουράσπε, που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Η αναζήτηση κεντρικού μέσου καλά κρατεί στο Τριφύλλι κι ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται στο κάδρο σύμφωνα με τη “Sportday”, είναι του Ιτουράσπε.

Ο 31χρονος Βάσκος έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και παραμένει σε αναζήτηση ομάδας, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί προτάσεις από τη Βαγιαδολίδ και μία ακόμη της Primera Division.

Οι “πράσινοι” φέρονται να έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ το οικονομικό σκέλος φαίνεται πως είναι εντός των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση καθότι στην Ισπανία περνάει ακόμα η μπογιά του ωστόσο οι πράσινοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του μαζί με άλλες δύο επιλογές από την ξένη αγορά. Και μέχρι μεθαύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το πού και πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να καλύψει την τελευταία θέση της μεσαίας γραμμής του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News