Ιτούδης: «Σεβασμός για τον Παναθηναϊκό, διαθέτει παίκτες με μεγάλο ταλέντο»

Ιτούδης: «Σεβασμός για τον Παναθηναϊκό, διαθέτει παίκτες με μεγάλο ταλέντο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να πω ότι όλα ήταν τέλεια. Στην αρχή δεν ήμασταν καλοί. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά δείξαμε ότι έχουμε μεγάλο βάθος στον πάγκο. Όποιος μπαίνει μέσα δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Διαθέτουν παίκτες με πολύ μεγάλο επιθετικό ταλέντο.

Δεν γίνεται να γίνει αυτό από τη μία στιγμή στην άλλη. Ούτε να γίνεται κάθε βράδυ. Μας πήρε πολύ χρόνο να το χτίσουμε αυτό και να ενσωματωθούν κάποιοι παίκτες στο παιχνίδι. Αυτό που δείχνει αυτή η ομάδα είναι ότι είναι για όλους τους παίκτες σημαντικό. Όταν δεν παίζεις σε ένα παιχνίδι, είναι σημαντικό να προπονείσαι και να προσφέρεις μέσα από αυτό»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News