Ιτούδης: "Δεν έχω λόγο να πω ψέματα για τον Σαντ Ρος"

Ιτούδης: "Δεν έχω λόγο να πω ψέματα για τον Σαντ Ρος"

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, ενώ σχολίασε τη… νέα εποχή στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη στη Livesport:

Για τον Σαντ Ρος: «Αρχικά να πω ότι ήμασταν απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σαντ Ρος. Από την προσαρμογή του, η οποία ήταν άμεση. Από την εξέλιξή του ως παίκτη αλλά και ως παιδιού. Δυστυχώς με την μείωση του μπάτζετ έπρεπε να θυσιαστούν κάποια πράγματα. Ένας από αυτούς, όχι ο μόνος, ήταν ο Σαντ Ρος. Πίστεψέ με, δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ως παίκτη τον θέλαμε. Αλλά όπως είπα έπρεπε να θυσιάσουμε κάποιους».

Για το στυλ του Κουβανού και την ανάλυση του παίκτη που απέκτησαν οι «πράσινοι»: «Έναν εξαιρετικό all around. Έναν παίκτη που δημιουργεί. Έναν παίκτη που έχει ποιότητα και μεγάλη προσαρμοστικότητα και φάνηκε από το πρώτο ματς. Ο Σαντ Ρος είναι παίκτης που θέλει την μπάλα για να είναι δημιουργός. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλη κίνηση και ξέρουν στην ομάδα πως θα πάρουν το καλύτερο από το παιχνίδι του».

Για τη νέα version του «τριφυλλιού»: «Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Έχει συγκεκριμένο και σταθερό ειδικό βάρος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τις κινήσεις που έκανε έχει φτιάξει ένα πολύ ποιοτικό και ισορροπημένο ρόστερ. Θα έχει ενδιαφέρον ο νέος Παναθηναϊκός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News