Ιτούδης: "Ανοιχτό το κεφάλαιο Παναθηναϊκός για μένα"

Oι δηλώσεις του Ιτούδη ενόψει Παναθηναϊκού

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στον Alpha 98,9 για τους φετινούς στόχους του, την ανατριχίλα που νιώθει όταν μπαίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά και το αν θεωρεί πως το κεφάλαιο του «τριφυλλιού» είναι ακόμα ανοιχτό για τον ίδιο.

Στην εκπομπή OnsportsFM στη συχνότητα του Alpha 98,9 φιλοξενήθηκε ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τη φετινή προσπάθεια στην Ευρωλίγκα και το γεγονός ότι η ομάδα του ακόμα προσπαθεί να μάθει να παίζει χωρίς τον Κλάιμπερν, τονίζοντας πως ακόμα όλα είναι ρευστά για την εξέλιξη της σεζόν.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και απάντησε σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι το κεφάλαιο αυτό παραμένει ανοιχτό, με αφορμή την πρόσφατη σχετική δήλωση του Μάνου Παπαδόπουλου. «Τα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα. Έχουμε γίνει καλύτεροι άνθρωποι και προπονητές στον Παναθηναϊκό Είναι τιμή μου όσα είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο τρόπος που αναγνωρίζει ο κόσμος κάθε φορά την προσφορά μας. Σε πιάνει μια ανατριχίλα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, μίλησε και για το κεφάλαιο Εθνική, επισημαίνοντας πως: «Η Εθνική ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά μου».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News