Ιτούδης: «Το πιο σημαντικό πως παίζει ο Παναθηναϊκός - Ο Νέντοβιτς επέστρεψε»

Ιτούδης: «Το πιο σημαντικό πως παίζει ο Παναθηναϊκός - Ο Νέντοβιτς επέστρεψε»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε το επερχόμενο παιχνίδι επί ρωσικού εδάφους ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Το πιο σημαντικό είναι πώς παίζει ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό. Άλλαξαν τη φιλοσοφία τους. Παλαιότερα δέχονταν πολλές επιθέσεις στη ρακέτα, είχαν προβλήματα αμυντικά, οπότε τώρα χρησιμοποιούν περισσότερο ζώνες, 2-3, 3-2, με ένα μεγάλο κορμί στη μέση. Ο Νέντοβιτς επέστρεψε, έχει καλό ρυθμό στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, έχει καλή απόδοση.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχουν τον Πέρι και τον Μέικον ως χειριστές της μπάλας, ο Σαντ-Ρος τους βοηθά, ο Παπαγιάννης κάνει εξαιρετική δουλειά με τον Ουάιτ και τον Έβανς να έρχονται από τον πάγκο. Αυτή είναι μια ομάδα που παλεύει και μάχεται. Οι βαθμολογίες στην Ευρωλίγκα αποσπούν την προσοχή όταν τις βλέπεις νωρίς στη διοργάνωση. Μπορεί να είστε δύο νίκες από τα πλέι οφ κι άλλες δύο από τη 16η-17η θέση. Αυτό δείχνει πόσο σφιχτός είναι ο ανταγωνισμός από πολλές απόψεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News