Ιτούδης: «Παύλος και Θανάσης να δώσουν το έναυσμα στις νέες γενιές»

Ιτούδης: «Παύλος και Θανάσης να δώσουν το έναυσμα στις νέες γενιές»

Μεγάλο ταξίδι για να βρεθεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου έκανε ο Δημήτρης Ιούδης.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ μίλησε για τον Θανάση, τον Παύλο και την ανεκτίμητη προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά και τον σωστό τρόπο με τον οποίο λάτρευαν την ομάδα τους.

Αναλυτικά όσα είπε

«Να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στην ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Έφυγε ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν αυθεντικός, αληθινός και το δείχνει η αγάπη του κόσμου αυτό. Δεν ξέρω αν ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Δυστυχώς, έφυγαν όλα τα αδέρφια σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχουν οι εγγυήσεις ότι η νέα γενιά θα συνεχίσει αυτή η δουλειά».

Για το τι σημαίνει η απώλεια των αδερφών για το ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Εκτός του ανθρώπινου μέρους, που είναι το πιο σημαντικό, έχουμε να κάνουμε με ευεργέτες του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού. Σήμερα είδαμε ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, οι οποίοι ήρθαν για να τιμήσουν τον κύριο Θανάση».

Για το ότι ο Παύλος και ο Θανάσης αγαπούσαν παθολογικά την ομάδα τους, χωρίς να μισούν τον αντίπαλο και αν συμφωνεί με αυτό, σχολίασε: «Συμφωνώ κι επιμένω σε αυτό. Να είναι το έναυσμα για τις νέες γενιές να συνεχίσουν να αγαπούν έτσι την ομάδα τους, αλλά να μην έχουμε έκτροπα».

Για το ότι ταξίδεψε από την Μόσχα, δήλωσε: «Όπου και να ήμουν θα ερχόμουν, ήταν ανάγκη προσωπική να είμαι εδώ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News