Ιτούδης: «Εξαιρετικό ρόστερ ο Παναθηναϊκός - Υπάρχουν φιλοδοξίες»

Οι δηλώσεις του Ιτούση μετά το ματς

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στην μεγάλη συμβολή της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια και σχολίασε το φετινό ρόστερ του «τριφυλλιού», τονίζοντας πως οι κινήσεις που έγιναν δείχνουν πως υπάρχει φιλοδοξία στο «πράσινο στρατόπεδο».

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τους «πράσινους» στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “BasketNews”:

«Η οικογένεια Γιαννακόπουλου ή η οικογένεια Κόκκαλη τότε σε δύσκολες χρονιές, που η Ελλάδα προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες, κράτησαν το όνειρο. Αυτό δεν είναι εύκολο. Το έκαναν με πραγματική αγάπη, ήταν το πάθος τους. Ο Παναθηναϊκός ήταν το πάθος τους. Είναι προνόμιο να δουλεύεις για αυτούς τους ανθρώπους, θα μπορούσαν να είναι οι πατέρες μας. Ήταν οι πρώτοι στη δουλειά τους, ζωντανά παραδείγματα. Ήταν πετυχημένοι, αλλά στις 08:00 το πρωί θα πήγαιναν στο γραφείο. Αυτό δείχνει πολλά.

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει χτίσει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Έχει δείξει πως έχει φιλοδοξίες, φέρνοντας έναν εξαιρετικό σκόρερ. Έχει προσπαθήσει να κάνει ένα rebuild, ένα κάνει κινήσεις και αυτό δείχνει πόσο φιλόδοξος είναι. Πραγματικά, έχουν εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Γκριγκόνις, ο Λι, ο Παπαγιάννης, οι αδελφοί Καλαϊτζάκη, ο Μπέικον, ο Ουόλτερς, μπορώ να πω όλα τα ονόματα του ρόστερ. Σπουδαίο ρόστερ, πολύ καλή ομάδα, που έδειξε πως η φιλοδοξία είναι εκεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News